Interimmer nodig zonder extra kosten? 

Ik ben o.a. in te zetten als interim kwaliteitscoördinator (interne begeleider), management(ondersteuner) of als leerkracht. 

U huurt mij in op ZZP-basis waarbij ik gebruik maak van een modelovereenkomst. In overleg zullen we de opdracht en het doel van de opdracht bespreken en vastleggen in een modelovereenkomst. Er zijn verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie is het handig om contact met mij op te nemen. 

Advies en coaching kwaliteitscoördinator (intern begeleider) en/of directeur 

Is de zorgstructuur niet meer helder? Weet de kwaliteitscoördinator (IB'er) niet meer waar te beginnen? Hoe zet je een ontwikkelingsperspectief op? Moet er beleidsmatig een actie ondernomen worden? Of zijn er andere vragen binnen de school? 

Vanuit mijn expertise kan ik adviseren en coachen. Er kan enkel advies worden gegeven maar er kan ook een coachingstraject worden opgesteld, in samenspraak met de kwaliteitscoördinator/IB'er en de directeur van de school. 
Het traject start met een kennismakingsgesprek waarbij we uit gaan zoeken wat de hoofdvraag is. Met elkaar bespreken we hoe we vorm geven aan het traject en maken we een uitvoerbaar plan. 

Coaching leerkrachten

Ik begeleid leerkrachten om in beweging te komen en/of te houden. Ik luister naar de coachingsvraag, ga in gesprek, doe observaties om de leerkracht weer verder te helpen en bied een helpende hand waar nodig. Samen met de leerkracht ga ik op zoek naar een geschikte oplossing en kijken we hoe we de werkzaamheden het beste kunnen indelen. Denk aan coaching in klassenmanagement, directe instructie, omgaan met gedragsproblematiek, bewegend leren. Coaching on de the job is ook mogelijk.

Onderwijskundig

Ik werk graag mee aan de ontwikkeling van onderwijs. Daarbij ben ik gespecialiseerd in het geven van de volgende trainingen:

- Kids' skills (individuele workshop). 

- Klassenmanagement (algemeen en/of het GIP-model).

- Instructie: Werken volgens het EDI of DPL model. 

- Invallen, en dan? Het aanreiken van handvatten en tools.

In overleg zijn er verschillende mogelijkheden. Zie meer informatie onder het kopje 'Workshops en trainingen'. 

Onderwijsontwikkeling

Ik ben altijd bezig met onderwijsontwikkeling: hoe kan het onderwijs nog beter worden? Ik denk graag mee met vraagstukken en heb al meerdere (online) trainingen/workshops ontwikkeld. 

 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op!