Veldhuis & Kemper

Gepubliceerd op 12 december 2018 om 17:45

Ooit ben ik met een vriendin naar een voorstelling van Veldhuis en Kemper geweest. Een fantastische show met vrolijke liedjes maar ook liedjes met rake teksten. Ik heb toen de cd gekocht en deze in de cd-speler van de auto gestopt. Vorige week kwam deze cd weer even goed van pas, vooral nummer 11: Volkomen kut. Want dat was het wel even. Het liedje zorgde er weer voor dat ik met beide benen op de grond werd gezet; het is prima om er even in te bijven hangen maar na een dag of twee gaat het meestal wel weer..!
Eerder die week was ik met gezonde tegenzin weer aan het werk gegaan. Er stond mij een flinke mailbox en een paar pittige issues te wachten, een fijne collega heeft ontslag genomen en er vielen wat puzzelstukjes op z'n plek wat ook weer een hoop stof heeft doen opwaaien. De vakantie was eigenlijk al snel ‘vergeten’ en ik had er behoorlijk de pest in. 
Maar het lied bracht me weer in de realiteit. De twee dagen waren inderdaad zo om en het werd weer tijd om er uit te komen. Ik heb de schouders er weer onder gezet, ga zaken uitzoeken en maar weer eens goed nadenken wat ik wil, wat ik kan. Met een positieve blik gaan we de toekomst tegemoet. Hoe die er dan ook uit gaat zien en waar ik ook voor ga. En het vakantiegevoel kwam wel weer terug toen ik bezig was met het sorteren van de vele foto’s die we gemaakt hebben :)
Daarnaast mocht ik de week afsluiten in een kleuterklas. Heerlijk om die vrolijke snoetjes om me heen te hebben, een directeur uit de brand te helpen en om als Onderwijssupporter aan de slag te zijn.

Benieuwd naar het lied waar ik het over heb? Klik dan hier:

https://www.youtube.com/watch?v=PKNcxwRO4t0

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.