Donderdagavond

Gepubliceerd op 18 oktober 2018 om 19:03

Het is alweer donderdagavond. Ik heb een drukke week gehad bij de LOI en een hoofd vol snotters, maar toch baal ik dat ik voor morgen nog niets heb staan. Zo moest ik vorige week twee keer 'nee' zeggen en had ik een ontzettend leuke werkdag, nu is het rustig op de telefoon. Al had ik wel nog een leuk belletje vanuit een interim bureau. Na mijn vakantie gaan we eens met elkaar in gesprek. Gelukkig had mijn LOI-collega door dat ik nog net niet zat te mokken en hadden we een goed gesprek. Zij heeft ook een eigen bedrijfje naast de LOI-werkzaamheden en kon het zich dus goed voorstellen. 'Maar,' zei ze: 'nu kun je je nog overal goed in duiken. Zorg dat je goed weet hoe het met de administratie e.d. zit zodat als je het straks ontzettend druk heb, je daar weinig tijd aan kwijt bent.' Een goed advies waardoor een gedeelte van mijn dag morgen ook wel weer ingevuld is. En ook herhaalden de woorden van Hans zich in mijn hoofd: 'Ondernemen gaat niet altijd even makkelijk en soms heb je gewoon even niets. Geniet dan van de vrije tijd'. Dus ook dat wordt morgen een onderdeel van de dag :) !

Ook ga ik de nieuwsberichten die van de week in het nieuws waren eens goed doornemen. Een schoolbestuur die besluit een vier-daagse werkweek in te voeren omdat ze geen leerkrachten hebben (joehoe, ik zit hie-ier), nieuwe stakingen in het onderwijs, een artikel over bewegen en ook heeft Peter Heerschop een betoog gehouden gericht op het onderwijs. En ik moet nog wat lezen voor de LOI. Interessante onderwerpen waar ik meer van wil weten! Ook wil ik gaan starten met een plan om het coachen en het trainen  meer vorm te kunnen gaan geven. 

Ik denk dus dat de dag wel nuttig besteed gaat worden. En wie weet, is er toch nog een school die extra handen nodig heeft morgen! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.