Op uw plaatsen...

Gepubliceerd op 7 september 2018 om 17:44

Op uw plaatsen, 1 - 2 - 3, af! 
Het is officieel! Ellie Berbée - Onderwijssupporter is goedgekeurd door de Kamer van Koophandel! Toch wel wat gespannen ging ik er naar toe want ik had geen idee wat me te wachten stond. Spanning was eigenlijk niet nodig geweest. Het was een ontzettend leuk gesprek met de medewerker van de KvK en hij stond helemaal achter mijn uitgangspunten! Vooraf had ik ook alles al goed ingevuld dus de handtekeningen konden al vlug gezet worden. Bij het verlaten van het gebouw werd ik me ineens bewust dat ik vanaf nu dus een ondernemer ben. En in mijn hoofd hoorde ik de tekst: 'Op uw plaatsen 1-2-3, af'. Deze zin gaan we over drie weken hier in Lisse wel meerdere keren horen tijdens de harddraverij. Een grote, jaarlijkse happening. Eentje waar ik nu als ondernemer ga staan en er dus meerdere mogelijkheden zijn voor Personal Branding. Jaja, het boek ' Personal Branding voor de ZZP' is inmiddels ook uit en ik probeer het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Op en top ben ik dus bezig om de onderneming van de grond te krijgen. En ik word er nog blij van ook!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.