Waarom wil ik dit toch?

Gepubliceerd op 17 augustus 2018 om 10:39

Waarom wil ik dit toch? Iedereen zegt tegen me dat 32 uur in de week werken meer dan genoeg is. Daarbij heb ik een partner met een drukke baan waardoor veel huishoudelijke activiteiten op mijn schouders komen.

Maar toch blijft het maar in mijn achterhoofd ronddwalen dat ik zoiets ooit wil doen en dat ooit is nu aangekomen. Ondernemen zit in mijn bloed. Ik heb ambitie en ik heb een doel nodig om te blijven gaan. Het doel is nu om naast mijn werkzaamheden bij de LOI mijn eigen onderneming op te starten. Een onderneming in het (basis)onderwijs, immers daar ligt mijn hart. Ik zie en heb ervaren dat er problemen zijn en wil graag een bijdrage leveren aan het oplossen van de problemen. Leerkrachten wil ik coachen en ondersteunen om plezier in hun werk te blijven houden. Ik wil ze trainen om in beweging te blijven of om weer in beweging te komen. Ik wil ze ondersteunen. Als het vastloopt wegens een leerkracht te kort, dan wil ik me daarvoor in zetten.
Kortom, ik wil me inzetten als een echte supporter van het onderwijs!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.