Met verlof!

Gepubliceerd op 13 juni 2022 om 10:52

Vandaag is officieel mijn verlof gestart! Het was nog even flink doorwerken om alles goed over te dragen maar het is me gelukt. En nu is het proberen om tot rust te komen, al is de to-do-lijst nog best lang... Maar daar hebben we dan ook de tijd voor dus ook dat gaat vast goed komen (en zo niet, dan is het jammer 🙃). 
De beide opdrachten waar ik nog mee bezig was heb ik kunnen afronden en bij beide scholen ben ik verschrikkelijk verwend met prachtige cadeaus. Ik moet daar nog altijd aan wennen; tenslotte doe ik 'gewoon mijn werk'! En ben ik juist dankbaar dat ik het vertrouwen had gekregen om op de school aan het werk te mogen zijn. Maar dat neemt niet weg dat de blijk van waardering ook door mij zeer gewaardeerd wordt! Heel leuk is het dat ik na mijn verlof op de ene school terug mag komen. De opdracht die ik had gekregen loopt nog even door dus echt super dat ik dat verder voort mag gaan zetten! 
Verder had ik nog een inschrijving voor de online training Klassenmanagement. Dus dit loopt nog wel even door. Maar super gaaf dat er zonder reclame er weer een inschrijving is. Het blijft kriebelen om daar verder mee te gaan dus na mijn verlof wil ik me er meer in gaan verdiepen hoe ik dit nu beter op de markt kan zetten. Net als de workshops/trainingen die ik zo af en toe geef. Het smaakt namelijk echt naar meer. En zo zijn er nog wel wat plannen waar ik mee bezig wil gaan na mijn verlof. Maar dat komt later! Eerst genieten van de rust en dan van de kleine die komt! 
Per 31 oktober (na de herfstvakantie regio midden) zal ik weer aan het werk zijn. Hopelijk tot dan!!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.