Spijbelen

Gepubliceerd op 19 april 2022 om 20:06

Ik schrijf deze blog vanaf onze vakantiebestemming. Omdat Pasen net voor de meivakantie viel, zou het mij maar 2 werkdagen 'kosten' waardoor we wel bijna 3 weken op pad kunnen. Na de drukke en hectische periode die we gehad hebben, is dat wel erg fijn! En ook omdat we van de zomer niet weg kunnen (komst tweede kindje🥰), zou dat nu wel erg goed uitkomen. Het is echt heerlijk en we treffen het met het weer maar het voelt wel een beetje als spijbelen (al heb ik dit nog nooit gedaan 🤓)! Maar zoals mijn man zegt: 'dat is het voordeel van zzp'er zijn en neem dat er nou maar even van.' Dus zo gaan we het dan ook maar zien. En al een paar weken ben ik aan het 'voorwerken' geweest. Ik houd de mail in de gaten en ben telefonisch bereikbaar. Thuiswerken maar dan vanaf een vakantiebestemming! Dat is echt het voordeel wat gebleven is door Corona. Volgende week, als het officieel meivakantie is, check ik de mail zo goed als niet (heb ik me in ieder geval voorgenomen).  

Mijn laatste blog ging over de workshop die ik ging geven. Wat was dat gaaf om te doen! De opdracht met de kaarten viel in de smaak. In mei mag ik nog een keer en heb er nu al zin in! Verder is het druk met lopende werkzaamheden. Alles goed dus goed hier!

Wij gaan hier lekker verder met genieten!


Reactie plaatsen

Reacties

Els
2 jaar geleden

Hoi Ellie,
Ik blijf jouw blog volgen . Geniet van je vakantie en leuk om deze keer te lezen dat jullie een tweede kindje verwachten .
Gefeliciteerd ! Ik wens je een goede zwangerschap . Wanneer verwachten jullie de baby ?

Groetjes ,
Els Jansen