Weer eens wat bedacht...

Gepubliceerd op 30 maart 2022 om 13:13

Al weken ben ik aan het zoeken naar blanco kaarten: bloemen, grappige dieren, figuren, etc. Dit omdat ik weer eens wat had bedacht...! Volgende week ga ik de workshop 'Invallen, en dan?' geven en als afsluiting had ik bedacht om dit met kaarten te doen. Ik heb er gelukkig een heleboel gevonden waarvan ik denk dat ze geschikt zijn. Ik ben dan ook zo benieuwd hoe dit bedenksel weer gaat uitpakken! Maar mocht je nog wat kaarten hebben, ik kan er niet genoeg hebben!
Verder merk ik dat de zenuwen alweer opkomen spelen. Dat blijft toch wel erg voor dit soort dingen. Hopelijk blijft het bij deze 'gezonde spanning-zenuwen' en wordt het niet veel erger! Het verbaast me alleen telkens weer. Vorige week moest ik een deel van de dag een groep overnemen en dan heb ik hier totaal geen last van. En ook als ik een pittige gesprek heb merk ik er weinig van. Ik mag de workshop 2x verzorgen dus we mogen aan de bak! En ik kijk er ook wel weer naar uit want het kriebelt wel echt om dit soort dingen vaker te doen. Ach, we gaan het meemaken. Aan de voorbereiding kan het in ieder geval niet liggen. 

Verder heb ik op de ene school de werkzaamheden weer overgedragen aan de vaste Interne begeleidster waardoor ik weer ruimte heb om mijn eigen werk voor die school weer op te pakken. Maar ook om de werkzaamheden voor de andere school verder uit te bouwen. Daar ligt namelijk ook nog genoeg te doen met een paar leuke uitdagingen! Ik hoef me voorlopig dus niet te vervelen. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.