En toen was de ochtend alweer om!

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 13:26

Vanmorgen had ik weinig zin. Het is vakantie in onderwijsland maar ik had nog een hele to-do-lijst. En ik had er niet zoveel zin in. Er stonden wat dingen op waar ik nou niet bepaald energie van krijg. Althans, dan dacht ik vanmorgen want nu ik dit schrijf is de ochtend alweer om zonder dat ik het door had. Dat betekent dat het toch niet zo vervelend werk was als wat ik van te voren had gedacht! Alleen mijn maag kreeg het door want die ging knorren! 

Naast administratieve taken heb ik vandaag gewerkt aan een oude maar tevens nieuwe workshop. Ooit heb ik me namelijk ingeschreven op een platform waar ze workshops verzorgen t.b.v. de veiligheid in de school. De persoon achter dit platform had wel interesse in mijn workshop 'Invallen, en dan?' Het leek mij een goed idee om met deze workshop op het platform te komen te staan. Echter was er tot op heden geen vraag naar en ik moet bekennen dat ik er zelf ook geen aandacht en acquisitie aan gegeven had. Dit komt vooral doordat ik het te druk heb met andere opdrachten.
Maar toen opeens kreeg ik een aanvraag! En moest de workshop echt afgestoft worden. En daar zat ik dus behoorlijk tegenop. Maar eigenlijk is het dus heel goed gelukt vanmorgen. Ik heb zin om de workshop te gaan verzorgen!! Ik heb het namelijk zo ingestoken dat ik mijn eigen ervaringen kan delen maar dat er voornamelijk met en van elkaar geleerd gaat worden. Dat vind ik ontzettend belangrijk en zorgt ervoor dat er betrokken deelnemers zijn. Op naar de uitvoering van de workshop!   

En ook de administratie is weer helemaal op orde! Dat geeft toch altijd wel weer een prettig gevoel. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.