Op vrijdagavond...

Gepubliceerd op 18 februari 2022 om 20:04

Ja, op vrijdagavond zit ik achter de computer om alle administratie bij te werken. Meestal doe ik dat wel op een avond maar niet vaak op de vrijdag. Maar het is even niet anders. Afgelopen weken was het druk! Naast dat we een dochter hadden met de waterpokken waardoor er veel geregeld moest worden, heb ik naast de vaste werkdagen ook andere dagen gewerkt vanwege studiedagen. En bij de studiedagen had ik een grote rol in de invulling van de tijd. Ontzettend tof om te doen maar ik blijf het spannend vinden. En dit keer was de spanning nog groter want door de grote hoeveelheid coronabesmettingen op de school werd ervoor gekozen om de studiedag online te houden. Op zich kan ik aardig met computers omgaan. Ik ben zelfs ICT'er op een school geweest (gebrek aan beter?!) maar nu moest ik wel heel veel ICT-skills hebben...

Maar het is gelukt! Ook de inhoud (Doordacht Passend Lesmodel) is naar mijn idee goed overgekomen. Er kwamen namelijk leuke en positieve reacties voorbij. En ik heb weer een nieuwe (werk)ervaring opgedaan! 
Toch was ik wel weer blij dat het voorbij was, ondanks dat ik ook blijdschap voelde over het resultaat. Dat is zo dubbel! Aan de ene kant smaakt het naar meer, aan de andere kant weet ik het gewoon niet zo goed wat ik voel. Blijven oefenen denk ik? Want er ligt wel een ambitie/uitdaging voor mij op dit vlak! En dat merkte ik ook weer bij de andere studiedag. Deze was wel fysiek en stond voornamelijk in het teken van het gesprek over het onderwijs. Ik vind het zo gaaf om te horen waar leerkrachten mee bezig zijn en om hen te mogen coachen! Daar krijg ik echt veel energie van. 

Verder zijn de andere werkzaamheden doorgegaan en weten ze me op beide scholen goed te vinden. Maar ik heb het liever te druk dan dat ik me verveel dus mij hoor je niet klagen!

Geniet van het weekend! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.