Alweer om!

Gepubliceerd op 1 februari 2022 om 08:43

De maand januari is alweer om! Wat gaat die tijd snel. En dat is altijd een goed teken want het laat zien dat je het naar je zin hebt. En dat heb ik dan ook. De nieuwe opdracht is boeiend. Het stokje van de vorige Interne begeleider is inmiddels doorgegeven dus ik kan nu echt aan de slag. Deze week staat er een studiedag op het programma dus ik kan gelijk actie draaien. Heerlijk! En bij de andere opdracht staat er ook een studiedag op de planning waar ik veel voor moet voorbereiden. Deze studiedag zal online verlopen waardoor ik even moest schakelen. Maar ook dat gaat vast wel weer goed komen. Het maakt het wel weer spannend want presenteren voor een scherm is toch wel anders.
De aankomende weken worden wel druk verwacht ik dus vandaar dat ik nu even een blog schrijf. 

Verder ben ik blij dat de maand januari weer om is. Ik vind het altijd een sombere maand. Gisteren werd dat bevestigd toen ik het journaal hoorde: 'De zon scheen gemiddeld over het land slechts 50 uur tegen 68 normaal.' En ik merk dat ik wel toe ben aan een beetje zon en kleur. Gelukkig woon ik in de Bollenstreek en kan je alweer op vele plekken een mooie bos tulpen kopen. Zo halen we de lente maar alvast in huis! Ik kijk ernaar uit om alle velden weer in bloei te zien staan!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.