Tijd voor maken

Gepubliceerd op 8 december 2021 om 13:44

Het is even stil geweest op deze website maar ik heb niet stil gezeten. En nu heb ik echt even tijd gemaakt om weer eens te schrijven. Het scheelt ook dat de Sint weer uit het land is. Want naast het werk moesten er wat gedichten geschreven worden en het dorp/webwinkels worden afgestruind om voor ieder iets te vinden wat er op het verlanglijstje stond. Wat blijft het toch een heerlijk feest. Zeker nu met een dreumes in huis! En de gespannen gezichtjes op de scholen vind ik altijd prachtig om te aanschouwen! En op de school in Den Haag hebben we het spel 'Wie is de Piet' gespeeld, gebaseerd op 'Wie is de Mol'. Heel leuk om op deze manier met de collega's om te gaan. 

Verder ben ik druk bezig met de lopende opdrachten. De ene opdracht loopt voorlopig nog door, de ander stopt voor de kerstvakantie. Even hebben we getwijfeld dat ik nog voor één dag op de school actief zou blijven maar de reïntegratie van de interne begeleider gaat erg goed! En voor mij is het dan lastig omdat ik dan nog een invulling moet zoeken voor 1 dag. Drie scholen is daarbij ook wel erg veel. En daarnaast had ik al wat verschillende opties voor na da de kerstvakantie. En net heb ik het fijne bericht ontvangen dat alles rond is. Dus er staat alweer een mooie uitdaging op mij te wachten waar ik super veel zin in heb. 

Verder heb ik op de scholen weer wat verschillende trainingen mogen verzorgen. Sommige trainingen heb ik al vaker gegeven maar ik heb ook wat nieuwe dingen gepresenteerd. Hiervoor moest ik mezelf dan eerst inlezen. Wel erg tof want zo kan ik mijn kennis alleen maar vergroten en toch tegemoet komen aan de behoeften van de school. Echt win-win! 
Ook ben ik bezig om mezelf te verdiepen in de materie rondom getraumatiseerde leerlingen. Hoe geef je hier les aan en wat kan je voor hen betekenen? Ik heb er vorige week een webinar over gevolgd. Deze was zeer boeiend. Het geeft weer een andere kijk op het onderwijs!
Volgende week staat er nog een studieochtend gepland maar dat gaat dan weer over het doen van flitsbezoeken. Echt gaaf om weer met wat nieuwe dingen bezig te zijn! 

Kortom, we staan hier zeker niet stil! Nog drie (of twee?) weken knallen en dan is het jaar 2021 alweer om! 


Reactie plaatsen

Reacties

Frank Berbée
3 jaar geleden

Weer leuk om te lezen hoe actief jij bezig bent en dat jij het met heel veel zin doet