Weer klaar!

Gepubliceerd op 24 september 2021 om 10:25

Het verbaast mij altijd weer hoe snel de tijd gaat als je het naar je zin hebt! Gisteren werd mij dat weer duidelijk want het was alweer tijd om de werkzaamheden op basisschool De Wegwijzer Vianen over te dragen aan de vaste Interne Begeleider. Elke collega heeft wel gevraagd of ik het niet jammer vind dat het alweer klaar is. Ja, ik vind het zeker jammer. Ik had het erg naar mijn zin. Afscheid nemen is nooit leuk maar het hoort eenmaal bij mijn werk. En ik weet ook dat als ik geen 'einddatum' heb, dit ook niet goed voor mij zou zijn. En ik kan weer terug kijken op een boeiend half jaar. Weer heb ik geleerd. Ik heb moeilijke casussen gehad en ik mocht leerkrachten coachen en ik heb gemerkt dat ik dat toch wel erg leuk vind om te doen. Ook de afstand viel mij reuze mee. Dat was echt een uitprobeersel. Maar op advies van mijn man heb ik verschillende podcasts geluisterd. En ook daar heb ik weer van geleerd. Echt win-win! 

De nieuwe opdrachten zijn al gestart en ik kijk er naar uit om me hier echt voor de volledige 100% voor in te  gaan zetten. Er liggen mooie hulpvragen op me te wachten! 
Maar nu eerst ga ik een paar dagen ontspannen en genieten van het heerlijke Ritualspakket wat ik van de collega's heb gekregen :)!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.