3 jaar alweer!

Gepubliceerd op 7 september 2021 om 08:42

Joehoe! De onderwijssupporter bestaat alweer 3 jaar! Wat gaat die tijd toch snel en wat ben ik nog steeds blij dat ik toen de keuze heb gemaakt om als zelfstandige aan het werk te gaan. Ik weet nog goed dat ik het ontzettend spannend vond. Nachten heb ik wakker gelegen met de vraag of het wel een goede zet zou zijn. Maar nu, na drie jaar, kan ik wel zeggen dat het een goede zet was en nog steeds is. Nog altijd vind ik het spannend, vooral als een opdracht afloopt en ik nog niet iets nieuws heb (al heb ik tot nu toe nog geen week geen werk gehad dus zorgen om niets). Of als ik weer ergens opnieuw start: weer nieuwe mensen leren kennen, de organisatie in beeld brengen, ontdekken waar de hulpvraag zit, goed weten wat er van mij verwacht wordt. Maar juist dit alles maakt dat ik geïnspireerd blijf. Dat ik nieuwe dingen ontdek. Mezelf blijf ontwikkelen. En juist dat maakt dat het 3 jaar geleden een goede keuze is geweest. Ik hoop dat het ook lang nog zo mag blijven gaan!

En omdat je het leven zelf moet vieren, zijn we van het weekend op teamuitje geweest! En de baas mocht ook mee 😁. Wat hebben we genoten van het optreden van Di-rect in Caprera! Met vooraf een heerlijk etentje. Eigenlijk waren het twee vliegen in één klap. Het was namelijk ook heel fijn om weer samen weg te zijn, of dat nu onder het mom van jubileum was of niet..! We hebben het druk gehad afgelopen jaar (werk, sport, muziek) en door corona waren er maar weinig uitjes. Zo blijf je toch wel in de waan van de dag door hobbelen. Zeker met zo'n kleine dreumes in huis. Maar de oppas is een lieve meid waardoor we met een gerust hart op pad konden. En we zijn echt even los van alles geweest. Heerlijk! Hopelijk volgen er weer meer van dit soort avonden 🤞

Nu gaan we op naar het 4e jaar van Onderwijssupporter. Tot december staat de agenda vol. Ik moet echt 'nee' verkopen. Helaas zitten er te weinig uren in een week!  Voor mij zijn het weer leuke, uitdagende opdrachten waar ik ontzettend veel zin in heb!

Op naar het volgende jaar van de Onderwijssupporter!


Reactie plaatsen

Reacties

Bert
3 jaar geleden

Veel succes voor het 4 e jaar.
Dat gaat zeker goed komen.