'Aan'

Gepubliceerd op 30 augustus 2021 om 20:06

Waar ik vorige week nog dacht rustig op te kunnen gaan starten, weet ik nu wel beter! We staan gelijk 'aan'! Het begon nog vrij rustig met het doorlopen van de mail maar op donderdag stond al de startvergadering gepland met uitsluitend een barbecue. Ook een afspraak voor Flexleerkracht als ambassadeur is al afgevinkt. En vandaag, de officiële start van het schooljaar in Midden-Nederland, ben ik alweer bijna vergeten dat we vakantie hebben gehad. Maar ik heb echt leuke opdrachten lopen dus ik vind het niet erg. Juist weer ontzettend leuk! 
Ik geniet echt wel van vakantie vieren en kijk terug op heerlijke weken maar weer gewoon ritme en regelmaat, uitdagingen en (school)kinderen om mij heen vind ik toch wel erg fijn! De opdrachten die ik nu heb lopen zijn afwisselend en divers. Zo heb ik nog een Interne Begeleidings-opdracht lopen die in september afloopt omdat de huidige IB'er weer terug komt van haar zwangerschapsverlof. Er zijn nog een paar dingen die ik echt wil doen op deze school. Daarnaast start al een Interne Begeleidings-opdracht waar er veel behoefte is aan een passende zorgstructuur. En vanuit de coronagelden ga ik op een school zorgdragen voor het goed implementeren van klassenmanagement en het Doordacht Passend Lesmodel. De maand september wordt nog wel even druk en wat rommelig maar daarna wordt het waarschijnlijk wat overzichtelijker. 
Verder heb ik de laatste vakantieweek gebruikt om de training Klassenmanagement ook digitaal als e-learning aan te kunnen bieden. Dit is vooral gericht op leerkrachten die handvatten nodig hebben om structuur in de eigen klassenmanagement aan te brengen. Meer informatie hierover staat bij 'webshop' of stuur een berichtje! 

We gaan gewoon weer hard aan de slag en voor we het weten staat de herfstvakantie al weer voor de deur!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.