Hoe snel kan het gaan?!

Gepubliceerd op 14 juli 2021 om 10:34

Heel snel weet ik inmiddels! Mijn bericht op LinkedIn is veel gezien en er kwamen dan ook verschillende reacties tot stand. Super gaaf om te merken dat LinkedIn echt werkt en dat mede daardoor mijn netwerk steeds groter wordt. Afgelopen dagen stonden dan ook in het teken van gesprekken voeren om te kijken of er samenwerkingen mogelijk waren. En dat is gelukt! Ik kan dus heerlijk de vakantie tegemoet gaan want tot december heb ik uitdagende opdrachten gepland staan! 

Wat ook snel gaat, is het afgelopen schooljaar. Althans, vanaf november voor mij. Nog een paar dagen en dan kunnen we genieten van een paar vrije weken. Al ben ik volgende week nog wel bezig maar dan voor Onderwijssupporter en al wat voorwerk voor de periode erna. Heerlijk vanuit huis en op het gemakje. 

Ik kan weer terug kijken op een leerzame periode. Verschillende werkzaamheden hebben de revue gepasseerd en ik heb weer met vele leerkrachten, directeuren en interne begeleiders mogen praten, van mogen leren en mogen uitdagen. 

En wat helemaal snel gaat: aankomende vrijdag vieren we alweer de eerste verjaardag van onze dochter! Ik vind het zo bijzonder om te zien welke ontwikkelingen zij allemaal al doorgemaakt heeft en ik kijk uit naar wat er nog komen gaat. Ik geniet er volop van! 

Vanaf hier wil ik iedereen dan ook een fijne zomer toewensen. Je hebt het verdiend!


Reactie plaatsen

Reacties

Els
3 jaar geleden

Hoi Ellie,
Leuk om jou zo te volgen . Fijn dat je ook na de vakantie weer mooie opdrachten hebt . Succes morgen met de laatste loodjes. En veel plezier vrijdag 🎂 🎈Geniet ervan .
Fijne vakantie !
Groetjes,
Els