Druk druk druk

Gepubliceerd op 25 juni 2021 om 08:57

Het is vrijdag vandaag en dat betekent meestal dat ik een dagje met mijn dochter samen ben. Maar vandaag is dat even niet het geval want er staat een studiedag op het programma! Ik vind dat altijd leuke, interessante dagen. Fijn om met het team te spreken over het onderwijs, samen stappen te zetten en verder te kijken naar wat we willen en gaan doen. Dit keer staat het NPO op het programma en gaan we aan de slag met Zicht op kwaliteit en in het verlengde daarvan het handelingsgericht werken (HGW). Boeiende thema's waar ik ook mijn steentje aan mag bijdragen. En dat zorgt altijd voor een gezonde spanning. Je wilt het graag goed doen en het team meekrijgen maar omdat ik vaak nog niet zo lang in een team ben, is het altijd even aftasten (je wilt natuurlijk ook niet als die 'bemoeial' overkomen). Maar door het samen te doen en samen te bespreken hoop ik het team in een positieve flow te krijgen om zo het onderwijs te verbeteren. I love my job!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.