Geopende deur

Gepubliceerd op 2 juni 2021 om 10:35

Ik zeg altijd: 'Waar deuren sluiten, gaan er ook weer deuren open'. En wederom komt dit uit. De ruimte die in mijn agenda was ontstaan door het wegvallen van het MBO-gebeuren, is dus weer opgevuld. Een school waar ik al vaker actief voor ben geweest, benaderde mij weer. Ontzettend leuk om daar weer wat voor te mogen doen (ondersteuning IB en management). Nog leuker vond ik het om te beseffen dat er dus vertrouwen in mij is. En daar ben ik dan ook echt trots op! Het is toch het schouderklopje die we als mens soms gewoon even nodig hebben. Die weer laat zien dat je datgene doet waar je goed in bent. Toevallig had ik vorige week contact met een oud-collega die me vroeg of ik toen de juiste keuze heb gemaakt om de Onderwijssupporter op te starten. Er was geen twijfel over het antwoord: de beste keuze! 

Verder ben ik druk met de taak interne begeleider op de school in Vianen. Ik was bang dat ik de afstand te ver zou vinden maar tot nu toe valt het me reuze mee. Gelukkig! Tot eind september mag ik rondhobbelen op deze school dus ik heb nog even te gaan! Wel zijn nu dus de laatste weken van dit schooljaar ingegaan. Deze zijn altijd druk en rommelig. Er moet veel afgerond worden maar ook nog dingen opgestart zodat daar in het nieuwe schooljaar gelijk actie op ondernomen kan worden. Ik vind dat altijd een leuke uitdaging binnen het vak. We zetten dan de schouders er ook weer onder en gaan er voor! Daartussen ga ik bedenken wat ik na deze periode ga doen. Maar dat komt vast wel goed. Want waar deuren sluiten, gaan ze tenslotte ook weer open!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.