Helemaal zen

Gepubliceerd op 16 april 2021 om 10:54

Bij mijn afscheid van de vorige opdracht, kreeg ik van mijn collega een sportmassage aangeboden. Naast het lesgeven heeft zij haar eigen sportmassage praktijk. En nu ben ik dus helemaal ontspannen. Al voel ik wel dat ze me flink aangepakt heeft (na een drukke week met veel werk achter de computer merkten de schouders dat behoorlijk)! Maar ook dit zijn weer leuke dingen van mijn werk. Ik spreek zoveel verschillende mensen die allemaal hun eigen verhaal hebben. Dat inspireert mij enorm! 
Net als de introductiebijeenkomst van de nieuwe klas die we gisteren nog hadden. Een groep deelnemers die er allemaal zin in hebben. Ik ben benieuwd hoe het deze periode gaat verlopen. Maar gaaf is het zeker!

Net heb ik de laatste dingen voor deze week afgemaakt en is het tijd om lekker te gaan genieten van het mooie weer samen met mijn dochter.
Fijne dag!


Reactie plaatsen

Reacties

Johan Homma
3 jaar geleden

Fijn weekend Elly.