Zo goed als klaar!

Gepubliceerd op 14 april 2021 om 13:48

Al aan het begin van de coronatijd had ik een idee en de afgelopen weken heb ik eindelijk aan dit idee kunnen werken. De training Klassenmanagement (geschikt voor het PO) die ik al meerdere keren fysiek heb gegeven, zowel in schoolteams als aan de individuele leerkracht, heb ik digitaal gemaakt. Ik heb er een soort workshops van gemaakt. De eerste modules zijn gereed en nu denk ik erover na om een paar proefkonijnen te gaan vinden. Heel spannend maar ik denk dat het goed is om het uit te laten proberen en feedback te ontvangen. Zo ook om erachter te komen of er überhaupt vraag naar is! De ontvangen feedback kan ik dan gaan verwerken en de andere modules verder gaan ontwikkelen. Ik word er zelf helemaal enthousiast van dus ik hoop dat de training ook zo enthousiast ontvangen wordt. Ik ga straks de oproep plaatsen. Maar ik heb er zelf al veel van geleerd en ik merk dat ik het super tof vind om dit soort dingen te doen.
Het was wel telkens puzzelen met de tijd. De lopende opdrachten vergen veel tijd en energie. Gelukkig krijg ik er ook energie van! In Vianen gaat het goed. Er zijn veel verschillende werkzaamheden dus ik ben afwisselend bezig. Het is een leuk team en ik voel me er thuis. En aankomende donderdag beginnen er 4 (!) nieuwe studenten aan de MBO-vakinstelling . Super gaaf! De voorbereidingen zijn getroffen dus we kunnen van start. Ik ben heel benieuwd hoe deze deelnemers de opleiding gaan ervaren. Die ervaringen kunnen we dan weer meenemen in de verbetering van de opleiding. 
Het gaat dus helemaal goed hier! 


Reactie plaatsen

Reacties

Els
3 jaar geleden

Leuk om te lezen Ellie . Fijn dat je het naar je zin hebt om Vianen .