De tijd vliegt!

Gepubliceerd op 28 maart 2021 om 10:59

Het is zondagochtend. De kleine meid ligt heerlijk te slapen en manlief is een rondje maken op de racefiets.  En ik? Ik heb de computer aangezet om nog het e.a. te doen voor het werk waaronder ook het schrijven van deze blog. Even een update van hoe het gaat. En het gaat prima! De nieuwe opdracht bevalt erg goed. Er is veel werk te verzetten maar op verschillende vlakken dus dat geeft een leuke afwisseling. Ook de afstand valt me niet tegen. Het is ergens ook wel fijn om even zo'n poos alleen te zijn, met de radio aan en rijden op de cruisecontrol. De telefoontjes die soms gedaan moeten worden doe ik dan ook waardoor de tijd vliegt. De tijd vliegt sowieso. En ik zeg altijd dat het een goed teken is. Want als de tijd vliegt, heb je het naar je zin!

Verder ziet het er naar uit dat we weer nieuwe studenten in de opleiding gaan krijgen. Super tof! We zijn daarnaast ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe dingen en wachten nu op de goedkeuring. En ik ben nog gevraagd voor een nieuwe opdracht. Deze lijkt me echt super tof maar het wordt echt even passen en meten. Daar zijn we dan ook mee bezig. Hopelijk hoor ik daar spoedig meer over.
Ook een eigen project ben ik verder aan het ontwikkelen. In de eerste lockdown had ik deze plannen al en nu ben ik ermee gestart en werk ik eraan op de momenten dat ik daar tijd voor heb. Hopelijk kan ik daar later meer over vertellen!
En verder moet ik geregeld een 'nee' verkopen. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat het gewoon agendatechnisch niet past. En dat vind ik echt wel eens lastig. Ik moet echt keuzes maken. Voor mij en m'n bedrijf is dat natuurlijk heel positief. En ik doe wat ik kan.

Oh, de kleine meid is aan het wakker worden. Dat is dan weer een goede reden om de werkzaamheden af te ronden en van haar te genieten. Ze is volop aan het kruipen en ontdekken. Zo fantastisch om mee te mogen maken!

Geniet van de dag! 

En om lekker in het positieve te blijven: Geef eens  antwoord op de vraag die ik vanmorgen op m'n theezakje had staan!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.