Naar het volgende

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 13:27

Vorige week heb ik een lopende opdracht afgerond. Jammer, want eigenlijk beviel het aan beide partijen goed maar soms moet je keuzes maken. Het zag er ook in de eerste instantie uit dat degene die ik verving wel spoedig terug zou komen maar helaas. Op hetzelfde moment kwam er een andere opdracht voorbij die ik met beide handen heb aangepakt. Deze opdracht past nog beter bij mij: interim interne begeleider. Leerkrachten coachen, beleidsmatig bezig zijn, (zorg)leerlingen in beeld brengen en ga zo maar door. 

Ik kreeg weer mooie bloemen, cadeautjes en lieve kaartjes. Iets waar ik altijd weer van sta te kijken: ik doe namelijk gewoon mijn werk en vind het echt niet nodig. Maar het wordt zeker gewaardeerd!

Een kleine greep:  

En zo stond afscheid nemen van de ene opdracht en starten bij de nieuwe naast elkaar op het weekschema. Dat blijft altijd spannend. De ene opdracht heb ik naar tevredenheid kunnen overdragen en de start voelde goed. Ik kwam dan ook weer met een hoop nieuwe energie thuis. 

De week ziet er in de dagindeling weer anders uit dus de opvang van de kleine meid moest wat aangepast worden. Gelukkig hadden we vooraf al aangegeven dat het bij ons nog wel eens kan schuiven. Het was geen probleem. Wat zijn wij blij met de kinderopvang die we gekozen hebben!

Maandag ben ik nu altijd thuis aan het werk en dinsdag/donderdag op locatie. Een mooie afwisseling zo in de week. En voorlopig blijft het zo. Dat is ook wel weer fijn. 
Doordat ik op maandag thuis werk, kan ik de tijd flexibel indelen wat mij ook ruimte geeft voor de andere  projecten waar ik mee bezig ben of wat er nog aan gaat komen. Ik ben dus helemaal tevreden! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.