De beste wensen!

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 11:49

Na een paar drukke dagen die afgewisseld werden met werk- en privé afspraken, is de laatste dag van 2020  aangebroken. Ik werk nog een paar uurtjes en dan gaan we oliebollen halen en komt de visite om daarmee het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden.

Door corona is het een vreemd jaar geweest, maar daarom niet een minder mooi jaar. Hoogtepunt was toch echt wel de geboorte van onze dochter. Doordat we 'verplicht' thuis moesten zijn, hebben we veel tijd gehad om met en van haar te genieten. En ook konden we gelijk volop genieten van ons verbouwde huis! Daarnaast heb ik het idee dat ik veel mensen écht gesproken heb. Waar je eerst in groepjes afsprak, had je nu één op één gesprekken en daardoor ben ik van sommigen veel meer te weten gekomen. Sommige vriendschappen zijn dan ook intenser geworden waar andere vriendschappen juist zijn verwaterd. Jammer maar zo gaat het in het leven. 
Sporten kon dan niet in groepsverband, maar ik heb wel behoorlijk wat sportuurtjes kunnen maken en dan gaat het met mij al snel goed! Jammer vond ik wel de familiefeestjes. Die konden echt niet doorgaan en ik hoop dat we dat binnenkort wel weer kunnen gaan doen. 

Wat betreft Onderwijssupporter. Ik heb inmiddels de administratie van 2020 afgerond en ondanks alles kan ik terug kijken op een mooi en leerzaam Onderwijssupporterjaar. Ik kijk uit naar het nieuwe jaar, met weer veel nieuwe uitdagingen, contacten en gesprekken. Ik heb er zin in.

Voor nu wil ik iedereen een goed uiteinde wensen en een goed 2021. Blijf gezond, doe wat je leuk vindt, volg je hart en geniet van alles! 


Reactie plaatsen

Reacties

Anneke en johan
3 jaar geleden

Ik vind het een geweldig verhaal.