Een goed begin

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 10:37

... is het halve werk. Na een paar heerlijke dagen vrij die we doorgebracht hebben in Overijssel, was het tijd om weer 'echt' te beginnen met werk. Niet meer alleen vanuit huis maar ook op locatie. Ik heb voor de aankomende weken een opdracht als interim leerkracht aangenomen. Het is dichtbij huis en het is iets waarvan ik weet dat ik het kan. Een mooi begin om weer in te komen in het onderwijswereldje, zeker naast het ontwikkelwerk waar ik mee bezig ben. 
Na deze eerste twee dagen kan ik zeggen dat ik een goede keuze heb gemaakt. Het was weer heerlijk om met kinderen bezig te zijn en heel fijn om weer les te geven. Het smaakt weer naar meer (op de donderdag nog een aantal uur beschikbaar)!
Daarnaast is het echt even zoeken naar een ritme. Om kwart over 7 stond ik al bij het kinderdagverblijf om de kleine meid te brengen en het was nog opschieten om haar op tijd te halen. Gelukkig weet ik dat ze in goede handen is (zowel het kinderdagverblijf als bij de opa's en oma's. Zo ontzettend fijn!) Maar ik heb er wel weer nieuwe energie door gekregen! 
Waar ik ook energie van kreeg, was het berichtje die ik van een collega-IB'er van een vorige opdracht kreeg:

Nou, dat vond ik ook leuk om te horen! We hebben daar ontzettend hard aan gewerkt. Super tof dat ik daar mijn steentje aan heb bij mogen en kunnen dragen. Ik ben zo benieuwd hoe het verloop gaat zijn van deze ingezette koers. 
Kortom, het was een goed begin! Nu maak ik gauw de paar geplande dingen van vandaag af waarna ik ga genieten van deze dag met mijn kleine meid!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.