En actie..!

Gepubliceerd op 22 oktober 2020 om 15:39

Afgelopen week had ik een kennismakingsgesprek voor een nieuwe opdracht. Een beetje met spanning ging ik er naar toe maar wat was het een fijn gesprek. En wat kreeg ik een blij gevoel toen ik de school binnen stapte! 

Het was ontzettend fijn om thuis te zijn en voor de kleine te zorgen, maar toen ik in gesprek was, merkte ik dat ik het onderwijs toch ook wel een beetje heb gemist. Het geeft wel weer aan dat ik mijn plek echt gevonden heb! De opdracht paste perfect in mijn plaatje. Ik heb dan ook volmondig ‘ja’ gezegd op deze opdracht. 

De opdracht is voor twee dagen. Ik heb dan nog om de donderdag te vullen, al gaat het ontwikkelwerk ook wel door maar ik merk dat dit ’tussen de bedrijven door’ heen loopt. Het zou leuk zijn als ik nog iets voor het onderwijs kan betekenen... Maar om zo te starten maakt mij al heel tevreden! En wat niet is, kan nog komen! 

Verder ben ik druk bezig met het project. Wederom is er weer een artikel gepubliceerd over onze samenwerking met de Datacenterbranche (https://www.channelconnect.nl/datacenter-en-cloud/datacenterbranche-pakt-personeelstekort-aan-met-eigen-opleiding/). Zo ontzettend gaaf om daar aan mee te mogen werken. Ik ben ook blij dat ik het weer op me heb kunnen nemen. Al tijden waren we er mee bezig en juist tijdens mijn verlof ging het van start. Gelukkig kan ik er toch nog onderdeel van zijn en ik merk dat het echt naar meer smaakt! 

Volgende week genieten we nog van een weekje vrij met z’n drietjes maar daarna gaat echt alles weer beginnen. De opvang is geregeld en mijn werktas staat al helemaal klaar! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.