Weer lekker bezig...

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 11:54

Nou ja, ik was wel weer lekker bezig! Ik had net mijn blog klaar over de eerste week die ik weer gehad heb. Deze had ik onder mijn vorige blog gepost maar blijkbaar heb ik ergens op geklikt wat niet de bedoeling was. En nu is het weg! Lekker bezig dus... En niet alleen de nieuwe blog is weg. Ook de vorige! Jammer maar helaas. 

Ik had geschreven dat de eerste werkweek er weer op zit. Deze week stond vooral in het teken van inlezen van het al lopende project, overleg hierover, mijn beschikbaarheid kenbaar maken op de verschillende platforms waar ik actief op ben, afspraken maken en acquisitie doen. Er loopt al wel wat maar niets is nog concreet. Dat is en blijft altijd spannend en dan zou het zo fijn zijn om eens in de toekomst te kunnen kijken! 

Ook zijn er twee persberichten gepubliceerd deze week over het project. Het maakt dat ik mij gelijk weer gemotiveerd voel: 

https://www.rd.nl/vandaag/economie/datacentersector-start-opleiding-voor-tekort-technische-vaklui-1.1701195

https://www.rtlnieuws.nl/economie/tech-business/artikel/5188533/datacentra-personeelstekort-opleiding-omscholing-covid-19

Kortom, ergens ben ik dus wel weer lekker bezig. Aan de andere kant is het echt wel weer even wennen. De agenda's moeten nog goed op elkaar afgestemd gaan worden want ik merk dat het nu nog erg door elkaar heen loopt. Maar toch kijk ik alweer uit naar volgende week. Een week waarin ik hopelijk weer lekker bezig zal zijn! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.