2 jaar Onderwijssupporter

Gepubliceerd op 7 september 2020 om 11:12

Ik vond het wel weer tijd voor een blog! En daar had ik een goede reden voor: Onderwijssupporter bestaat vandaag alweer twee jaar! Wat is die tijd toch snel gegaan. En wat heb ik een paar gave projecten mogen doen. Van interim leerkracht tot ambulante- en interne begeleider tot onderwijsontwikkelaar. Het blijft leuk en inspirerend om steeds op andere scholen en aan verschillende projecten te mogen werken. 
De afgelopen weken ben ik thuis geweest om de zorg voor onze baby op me te nemen. Ik was vooraf erg 'bang' dat ik de muren op me af zou voelen komen maar het tegendeel is waar. Ik geniet van de kleine meid en we vermaken ons uitstekend. Daarbij moet ik wel zeggen dat het project voor Eduvelopment (https://eduvelopment.eu) gewoon doorloopt. Niet dat ik er nu héél actief aan mee werk maar ik volg het wel. En de ontwikkelingen gaan hard waardoor ik verschillende stappen heb moeten zetten. Dat was een leuke bezigheid in de tijd dat onze kleine lekker aan het slapen was en goed om er zo weer langzaam in te komen. Het resultaat is dat zij met de leeftijd van vijf weken bij de notaris zat en getuige was van de oprichting van mijn eigen B.V. Ik had twee jaar geleden nooit verwacht dat ik zelfs een eigen B.V. zou oprichten! Zo zie je maar dat je de toekomst niet kunt voorspellen en dat je soms maar gewoon in het diepe moet springen en wel ziet waar je op uit komt. 

De aankomende weken ga ik nog genieten hier thuis. Met af en toe al wat werkzaamheden voor Onderwijssupporter. Daar heb ik ook wel weer zin in. En ergens in oktober verwacht ik weer wat meer activiteiten op te gaan pakken. 

Vandaag geniet ik in ieder geval van het feit dat mijn bedrijf twee jaar bestaat en ga ik nadenken over volgende plannen. Fijne dag allemaal!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.