Wat een periode!

Gepubliceerd op 14 juni 2020 om 10:49

Wat een periode heb ik achter de rug! En niet alleen zakelijk, ook privé. Want na enkele weken in een appartement gewoond te hebben in Zwaanshoek, was onze verbouwing van ons huis klaar en konden we weer terug verhuizen. Wat is het fijn om weer in ons eigen huis te wonen. En nog fijner is dat ik een nieuw kantoor heb. Het voelt nu al als een heerlijke plek! En het is een heerlijk idee dat het plan waar we al jaren mee bezig zijn geweest, nu uitgevoerd is! 

Ik had er alleen niet veel tijd voor in het kantoor te zitten want ik ben veel op locatie aan het werk geweest. Zoals ik al eerder had geschreven, had ik bewust minder uur gepland staan. Vooraf had ik bedacht dat ik nog wat 'losse' dagen zou kunnen invallen maar door de Coronatijd kwamen er weinig tot geen aanvragen binnen (nog geen externen in de school). Maar vanuit de andere werkzaamheden kreeg ik steeds meer werk en kon ik extra dagen aan de slag! Zo had ik afgelopen donderdag een extra MT-dag op de prachtige locatie Nederzandt in Noordwijkerhout. Een hele dag vergaderen met het MT om alle werkzaamheden en acties te bespreken. Het was fijn dat dit op locatie was: goed voor de samenwerking binnen het MT maar ook konden we hierdoor flink vaart maken. Ik vond het super dat ik hierbij aanwezig mocht zijn en de beleidsstukken die ik samen met mijn collega IB'er had geschreven verder vorm te kunnen geven. We hebben echt een mooie slag geslagen! 

Ook in Amsterdam Zuid-Oost loopt de opdracht nog en hiervoor staan nog wat mooie uitdagingen op het programma. 

Tevens ben ik achter de schermen bezig voor een project vanuit https://eduvelopment.eu en https://kwalificatiekamer.nl. Afgelopen vrijdag hadden we een meeting en het lijkt er steeds meer op dat het project een mooie wending gaat krijgen. Het blijft nog even spannend maar ik merk dat ik het leuk vind om eraan mee te werken. Het geeft weer zo'n andere kijk op het onderwijs. Dat motiveert! 

Kortom, het gaat goed hier! Hoe gaat het met jou? 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.