Fijn!

Gepubliceerd op 13 mei 2020 om 16:25

Wat was het fijn om weer op een school te zijn. Ik vond het heerlijk om weer kinderen om me heen te horen. Om de leerkrachten weer aan het werk te zien met de kinderen. Om zelf weer bezig te zijn met en voor collega's en de kinderen. Om weer face-to-face in gesprek te zijn met anderen. En om even weg te zijn uit het thuiskantoor. Al zit ik daar nog wel want voor andere scholen werk ik als externe nog thuis, wat natuurlijk ook prima is. Als ik maar als Onderwijssupporter bezig kan blijven (er is nog wel ruimte in de agenda maar dat is 'oké'). 
Natuurlijk is en blijft het spannend om weer onder de mens te zijn. Dat geldt voor iedereen denk ik. Het virus zie je niet en dat maakt het zo lastig. Het zou zo makkelijk zijn geweest als je gewoon een blauwe stip op je neus zou krijgen! Maar ik merk dat ik weer nieuwe energie heb gekregen door weer wat uren op de school te zijn geweest. Dat motiveert weer en ik kan er weer tegenaan.
Tevens lopen er nog wat andere projecten die me energie geven, al staan ze nog in de kinderschoenen. Het is super tof om daarvoor bezig te zijn en ik hoop echt dat het positief gaat uitpakken! Hopelijk kan ik daar later meer over vertellen!

Daarnaast hoop ik dat deze eerste stappen binnen het onderwijs ook positief uitpakken en dat de scholen spoedig weer helemaal open kunnen. Voor velen zou dat een welkome stap zijn. En ik hoop het ook voor andere branches die flink getroffen zijn door het virus zodat iedereen weer kan gaan doen waar hij/zij goed in is, in goede gezondheid. 

Ik duim voor iedereen die het nodig heeft! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.