Het is wel weer tijd..!

Gepubliceerd op 29 april 2020 om 12:10

Ja, het is wel weer tijd voor een blog! Het staat al een tijdje op mijn actielijst maar ik weet gewoon niet goed wat te schrijven. Meestal krijg ik inspiratie  als ik onderweg ben terug naar huis na een werkdag of als ik aan het sporten ben maar dat zit er nu dus even niet in.
Nu zat ik met een kopje koffie even pauze te houden nadat ik vanmorgen weer in de cijfers gedoken ben. Ondanks dat het meivakantie is, ben ik toch nog druk bezig. Ik heb een opdracht die doorloopt maar ook moet de inkomstenbelasting voor de 30e de deur uit zijn. En dat is gelukt!
Tevens blik ik in een vakantie altijd terug op de afgelopen periode. Ik zat er een beetje tegenop te hikken want die periode had ik vooraf heel anders voorgesteld. Maar eigenlijk mag ik hier best tevreden over zijn! Ik weet zeker dat er zelfstandigen (en andere bedrijven) zijn die het veel zwaarder hebben. Ik heb toch behoorlijk wat uur kunnen maken en over twee weken gaan de scholen weer open zodat ik ook weer op locatie kan zijn. Dat motiveert enorm. Ik kijk er ook echt naar uit! Voor na de vakantie heb ik sowieso drie dagen werk. Dit was vooraf al zo gepland. De overige dagen heb ik bewust nog open gelaten en ik zie wel hoe zich dit gaat invullen. Ook wel eens lekker om zo de volgende periode tegemoet te gaan! 

Ik hoop dat we deze periode snel met elkaar kunnen afsluiten, zodat de 'schade' voor iedereen zo beperkt mogelijk blijft, op welk vlak dan ook. Maar wat ik telkens bedenk: de gezondheid staat voorop. En gelukkig zijn mijn dierbaren en ikzelf dat nog steeds. 

Voor nu ga ik verder met mijn actielijst! Ik kan er in ieder geval weer iets vanaf strepen :) 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.