Nieuwe uitdaging

Gepubliceerd op 22 februari 2020 om 16:46

Afgelopen week heb ik een opdracht afgerond waardoor er weer ruimte in de agenda ontstond voor iets nieuws. De vraag die ik aan mezelf stelde was dan ook wat voor nieuwe invulling ik graag zou willen. Via LinkedIn had ik een bericht geplaatst waarbij ik aangaf dat ik weer beschikbaar was en wat kreeg ik veel reacties. Dat is echt de kracht van het netwerk! En zo heb ik dan ook al een nieuwe opdracht voor de aankomende periode. Het wordt een mooie, uitdagende opdracht waar ik ontzettend veel zin in heb! De andere opdrachten lopen voorlopig nog even door, waardoor ik nu even niet op zoek hoef. Dat is fijn, want het levert toch wel een soort van stress op. Mensen om mij heen zeiden wel tegen me dat het goed komt maar toch kan je niet in de toekomst kijken en hoop je maar dat het ook daadwerkelijk goed gaat komen. Je wilt je in blijven zetten voor het onderwijs maar daar heb je wel kansen voor nodig. Echt gaaf dat ik weer een kans krijg, en dus sneller dan verwacht. Ik heb er zin in!
Verder staat er aankomende week ook nog een training (GIP i.c.m. EDI) op het programma aan een schoolteam in Amsterdam. Daar ben ik nu flink mee bezig en ik hoop weer dat ik leerkrachten inspireer! 
Mooie uitdagingen dus!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.