Fijne feestdagen!

Gepubliceerd op 16 december 2019 om 19:14

De laatste werkweek van 2019 is alweer ingegaan. De tijd gaat snel. Leerlingen zeggen wel eens: 'Is de tijd nu alweer om?!' Waarop ik dan steevast zeg: 'De tijd gaat snel als je het naar je zin hebt.' En naar mijn zin heb ik het dus logisch dat de tijd snel gaat! Maar nog even is het Kerstmis en er wordt dan ook rondom mij volop gesproken over de gekregen kerstpakketten. Tsja, als Zelfstandige heb je die niet. Althans, dat dacht ik. Maar ik was uitgenodigd voor een kerstfair van een stichting waar ik twee dagen per week actief ben en heb een prachtig boeket mogen uitzoeken. Wat een verwennerij! Maar ik vond het vooral leuk dat ik aanwezig mocht zijn bij het hele gebeuren. Dat deed me goed!

Nu is het nog vier dagen even flink doorknallen om daarna te genieten van een vakantie, al heb ik nog een hoop administratie liggen. Maar dat is helemaal prima; ik kan het heerlijk op mijn eigen gemakje doen. Een nieuwe, wat uitgebreidere blog zal ook nog wel volgen!

In ieder geval wil ik via deze weg mijn trouwe bloglezers fijne kerstdagen toewensen! 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.