Super tof!

Gepubliceerd op 30 november 2019 om 10:33

Wat was het gisteravond toch super tof! We hadden onze eerste optreden van de Vrienden van DaCapo Lisse. Eerder heb ik hier al eens een blog over geschreven en nu was het eindelijk zo ver. Alles viel perfect samen: de band, de zangeressen, de trompettist en het gelegenheidskoor. En vanavond mogen we nog een keer! Ik kijk er al naar uit! 
Toen het concert was afgelopen, ging de DJ nog even door wat mij de tijd gaf om een dansje te wagen maar ook om met oude bekenden te spreken. En ik krijg steevast de vraag: 'Hoe gaat het met de Onderwijssupporter?' Ik kan dan zeggen: 'Het gaat goed met de Onderwijssupporter!'. Dat is toch wel een heel fijne zin! En natuurlijk is en blijft het super tof. Op die momenten sta ik echt weer even stil bij wat ik tot nu toe al bereikt heb. 
Afgelopen twee weken ben ik in onderhandeling geweest voor de volgende periode die komen gaat: één opdracht wordt afgerond, één opdracht zou pas in januari starten maar dat is vervroegd naar november. De eerste weken op deze nieuwe plek zitten er op en het voelt goed! Het is een  mooie plek waar ik nu alweer volop van geleerd heb.
Twee andere opdrachten zijn verlengd. De één tot aan de voorjaarsvakantie, de andere voor de rest van het schooljaar. Een groter compliment kan ik niet krijgen! Ik ben dan ook super trots! Ik bedank de mensen die mij deze kansen geven dan ook hartelijk voor het vertrouwen die zij in mij hebben! 
Nu geniet ik even van wat vrije tijd om vanavond nog een keer te knallen bij de Vrienden van DaCapo! Er zijn nog kaarten over, al is het niet veel meer :) 
Geniet van het weekend! 

 

Ik zit helemaal rechts, nog net op de foto :) 


Reactie plaatsen

Reacties

Frank
5 jaar geleden

Weer leuk om jou blog te lezen ,