Even wat anders

Gepubliceerd op 11 november 2019 om 19:05

Het ging afgelopen weekend even wat anders. Meestal zet ik in het weekend toch wel de laptop aan om voor Onderwijssupporter bezig te zijn. Er is namelijk altijd wel wat te doen óf ik denk dat ik nog wel wat kan doen. Eigen mailing en administratie bijhouden, mailtjes van de scholen of van flexleerkracht.nl beantwoorden. Of toch nog even verder werken aan dat ene verslag of verdiepen in bepaalde materie. Het kan altijd beter. Ik kan me soms een soort schuldig voelen als ik niets doe aan het bedrijf. Het lijkt wel of er altijd wat te doen is of dat ik iets mis als ik niets doe. 
Maar van het weekend ging het dus anders. Vorige week had ik de vrijdag 'vrij' waardoor ik veel heb kunnen doen waar ik anders niet aan toe kom. En verder stond het weekend in het teken van muziek maken.
Eind november hebben we een twee grote concerten met de harmonie van Da Capo, het orkest waarin ik speel. Het worden twee concerten in het teken van de Vrienden van Da Capo. Zo hebben we een samenwerking opgezet met een trompettist, een zangeres, een koor, een band en een DJ. Super gaaf dus! Maar dat betekent ook veel muziek. En om dat allemaal goed in de vingers te krijgen, stond er een repetitieweekend op het programma. Twee volle dagen hebben we gerepeteerd in het mooie Brabant. Maar gelukkig was er ook tijd voor gezelligheid. Samen met een vriendin die ook in het orkest speelt heb ik het avondprogramma bedacht. Het was fantastisch om volwassenen te zien rennen tijdens een Zweeds loopspel! Maar wat vooral gaaf was om te zien was de teambuilding. Iets wat erg belangrijk is om tot een goed resultaat te komen. En dit geldt niet alleen voor in de muziekwereld! Op de scholen waar ik werk voel ik me thuis en is er een fijne samenwerking gaande. Dit maakt dat ik weer met plezier aan de week begonnen ben, ondanks dat ik nog wat vermoeid was van het enerverende weekend en ik dus echt niets voor het werk had gedaan de afgelopen dagen..!

 

Meer informatie over het concert kunt u vinden op www.dacapolisse.nl 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.