Update

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 18:27

Er is alweer een week en een weekend voorbij zo na de herfstvakantie. Na een heerlijke week vrij ben ik weer met volle moed aan de slag gegaan. Op maandag stond er een studiedag gepland. Fijn dat ik hier ook bij aanwezig mocht zijn. Ik vind het altijd heerlijk om mezelf te blijven ontwikkelen en op deze studiedag stond een er een onderwerp op het programma waar ik ook nog niet zo in thuis was. Interessant dus! 
Verder heb ik in mijn weekplanning behoorlijk omgegooid waardoor ik een dag in de week 'over' zou hebben. Maar waar ik voor de vakantie nog wat onzeker was of ik mijn uren wel vol zou krijgen, zo vol zit ik vanaf half november alweer. Hoe snel kan het gaan? Behoorlijk snel dus! Er komt een nieuwe uitdaging op het programma bij en ik kijk er nu al naar uit!

Net keek ik in mijn agenda, iets wat ik altijd op zondag doe om me voor te bereiden op de aankomende week. 
Deze week is het nog wat rustiger, zeker nu er op woensdag wel (of toch niet?) gestaakt gaat worden* en ik vanuit huis aan het werk kan gaan voor de school waar ik altijd op woensdag ben. En ik werd me van het volgende bewust: 

Al heb ik nog wel wat werk te doen voor de Onderwijssupporter zelf maar dat ga ik op momenten doen dat het mij zelf goed uit komt. Even geen haast. Wat een fijn gevoel gaf dat toen ik mij daarvan bewust werd! Zeker omdat ik weet dat er een drukke maar gave periode voor de deur staat. 

Ik wens je weer een prettige (werk)week toe!

 

* Ik heb getwijfeld of ik mijn blog moet wijden aan het staken maar ik heb er bewust voor gekozen om hier nu niet verder op in te gaan. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.