Bezige Bij

Gepubliceerd op 5 oktober 2019 om 19:34

Het is alweer twee weken geleden dat ik een blog heb geschreven en dus is het eigenlijk weer tijd aan de slag te gaan. Maar ik weet gewoon even niet wat te schrijven. Ik doe telkens zoveel nieuwe ervaringen op dat het moeilijk kiezen is! Daarbij komt ook dat ik goed vol zit. Het zijn allemaal verschillende werkzaamheden en ik merk dat het geregeld even schakelen is. Ik ga van lesgeven naar coaching, van gesprekken naar leerlingenbegeleiding en van onderwijsadvies naar presenteren. Gelukkig houdt dat mij scherp en actief. Maar het zorgt er ook voor dat het schijven van blogs wat meer naar de achtergrond verschuift.
Daarbij ben ik ook al bezig met de invulling voor de aankomende periode. Tot aan de kerstvakantie zit ik nagenoeg vol. Wel komt er weer iets ruimte omdat de begeleiding van een leerling afgerond gaat worden. Maar ook heb ik al één opdracht voor interne begeleiding staan voor de periode na de kerstvakantie. Ontzettend gaaf! En dan is er ook nog de administratie die hoort bij het zelfstandig zijn. Een klusje wat niet vervelend is om te doen maar wat wel tijd kost. 
En daarnaast wil ik ook nog de hobby's uit blijven oefenen. Ik merk dat het fietsen er wat vaker bij inschiet en dat ik eerder de hardloopschoenen pak. Het zorgde er wel voor dat ik met een paar SPOC-loopjes heb mee gedaan. Dit zijn hardloopwedstrijdjes die bij de najaarsfeesten van de omringende dorpen in de Duin- en Bollenstreek horen. De afstand ligt tussen de 6 en 7 kilometer en het gaat vooral op snelheid. Bij de eerste wedstrijd had ik al mijn eigen persoonlijke record verbroken. Bij de tweede wedstrijd verbrak ik ook die tijd weer. En je zul het niet geloven maar ook bij de derde wedstrijd verbeterde ik mezelf! Deze laatste wedstrijd vond plaats in Lisse, mijn eigen woonplaats. Dat betekende dus dat de kermis bij ons was neergestreken. De feestweek begon voor mij met een heus Maestro Concert met de Harmonie, het orkest waarin ik speel. Ook help ik altijd bij de Creatief-In op de zaterdag en speel ik mee in het voorprogramma van de taptoe. De Harddraverij vereniging van Lisse had nog meer activiteiten georganiseerd met als afsluiting de kortebaandraverij. Ik heb er een dagje voor vrij genomen (het mocht van de baas)! Het was weer een ontzettend gezellig week waarvan ik nog aan het bijkomen ben...   
Verder hebben we het plan gevat om ons huis te gaan verbouwen. Ik heb me er wel in vergist hoeveel tijd er in al dat regelen zit maar we doen het voor een goed doel. Daar houd ik me maar aan vast!
Nu ik het allemaal zo schrijf, word ik me ervan bewust dat ik weer een hoop gedaan heb afgelopen weken en dat het dus niet heel vreemd is dat ik niet aan het bloggen toe kwam. Inmiddels staat er een verhaal waarvan ik vind dat het ermee door kan. Op naar de volgende blog!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.