Hoe snel kan het gaan?!

Gepubliceerd op 5 juli 2019 om 17:01

Inmiddels is het vrijdagmiddag en kan ik meedelen dat het gat wat dinsdag was ontstaan voor de periode na de zomervakantie alweer is opgevuld! En zelfs met twee verschillende opdrachten. Ontzettend gaaf! Volgende week ga ik alle administratie voor deze opdrachten regelen en dan kunnen we de vakantie in. Waar ik eerst ervan baalde dat ik nog geen invulling voor de vakantie had, merk ik dat het nu wel even goed uit komt om (nog) niets te hebben. Ik heb namelijk al een heel lijstje met dingen die gebeuren moeten. Zowel op werkgebied als op privégebied. En we gaan er ook nog even lekker tussen uit! Maar je weet nooit hoe het gaat lopen. Ik ben in ieder geval voor alles in! 

Afgelopen week viel het me op ik dat ik veel vragen kreeg van leerkrachten en Interne begeleiders hoe ik het allemaal doe, wat de opdrachten zijn maar ook wat mijn beweegredenen zijn om als ZZP'er in het onderwijs te werken. Ik vind het ontzettend leuk om mijn ervaringen te kunnen delen waarbij ik hoop dat ik anderen inspireer. In de vakantie wil ik er dan ook over na gaan denken wat ik hier nog meer mee zou kunnen doen.
Wat veel gevraagd wordt is hoe ik om ga met het hebben van geen vastigheid. Dat heb je niet als zelfstandige. Dat bleek afgelopen week wel weer. Ik dacht alles rond te hebben en toch verandert het zomaar. Maar dan is het de truuk om verder te kijken en te bedenken welke andere mogelijkheden er zijn. En juist dit stuk van het ondernemen vind ik ontzettend tof om te doen. Het houdt mij scherp en flexibel. En nee, het is niet altijd leuk. Maar als het dan weer lukt om iets te vinden waar ik energie van krijg, kan je me niet blijer maken!

Maar niet alleen op werkgebied moest ik de plannen bijstellen. Ook op sportgebied gaat het even niet zo lekker. De bilspier blijft zeuren wat me heeft doen besluiten om aanstaande zondag niet te gaan starten. De kwart triathlon stond op het programma. Wat kan ik dan wel doen? Fietsen en zwemmen gaan nog prima dus daar heb ik mijn focus opgelegd. Met mijn oude vertrouwde clubje heb ik weer mooie tochten mogen maken en daar kan ik dan ook weer ontzettend van genieten. Dat had ik niet meegemaakt als ik voor de triathlon was blijven trainen. Dus een positief gevoel! Ook mijn zwemmaatje wilde gewoon lekker trainen dus met veel gezelligheid hebben we dit samen gedaan. Daarbij wist ik dat we vrijwilligers te kort hebben voor tijdens de wedstrijd. Laat mijn zus zich alleen willen aanmelden als ik bij haar op een post zou staan! Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik sta gezellig met haar bij de finish om alle deelnemers te voorzien van drinken en vers fruit. Een fantastische plek en ik kijk er dan ook naar uit om mijn steentje op deze manier eraan bij te dragen! Het is wel jammer dat ik mijn 3e plek niet kan verdedigen, maar volgend jaar weer een nieuwe kans! Of misschien verzin ik wel weer een nieuw doel... Je weet het nooit!

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.