Hebben we dat ook een keer meegemaakt!

Gepubliceerd op 2 juli 2019 om 17:11

Een paar weken geleden werd ik gevraagd voor een bepaalde opdracht voor na de zomer. Ik heb er een dagje meegedraaid en aan beide kanten beviel het goed. Ik had alles in orde gemaakt en de handtekeningen waren gezet. Ook had ik al andere opdrachten voor na de vakantie dus het kon niet meer stuk! Of toch wel? Vanmiddag kreeg ik het bericht dat er toch iemand is gevonden die vijf dagen beschikbaar is voor deze school. Dit is voor de groep en de school beter. Ik geef ze groot gelijk dat ze daarmee verder gaan. Maar voor mij is het wel weer jammer! Het zou een mooie leerervaring zijn geweest! Ik moest even slikken maar gelukkig had ik al gemerkt dat mijn netwerk behoorlijk groeit. Zo moest ik vorige week een paar directeuren/bestuurders teleurstellen. Dus die heb ik direct op de hoogte gesteld dat ik na de vakantie wel weer beschikbaar ben. Nu is het even afwachten wat daar weer uit gaat komen. Maar het komt vast wel weer goed. Hebben we dit ook weer meegemaakt! Lang leven het ondernemen! 

Verder ben ik bezig met de laatste dagen voor de vakantie en rond ik sommige opdrachten af. Ik vind het altijd prettig om te horen hoe ik het gedaan heb, vooral om ervan te leren. Bij de opdrachten in Amsterdam kreeg ik al wat evaluaties van de leerkrachten/Interne begeleiders. Bij de andere opdracht ben ik het zelf gaan vragen direct aan de leerlingen. Een heleboel gele blaadjes met tips en tops is het resultaat. Altijd goed om te blijven leren! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.