Hollen

Gepubliceerd op 27 mei 2019 om 21:03

Ondanks dat ik gefinisht was bij de halve marathon van Leiden, was ik vorige week nog de hele week aan het hollen! En het ziet er naar uit dat dit tot de zomervakantie blijft. Ik houd ervan! Een nieuwe opdracht startte vorige week en ik was in de voorbespreking al enthousiast. Maar nu de opdracht echt gestart is, ben ik nog enthousiaster! Het is namelijk precies een opdracht waarvoor ik de keuze heb gemaakt om als zelfstandige te gaan werken. De andere opdrachten zijn een goede aanvulling en ontzettend leerzaam. De leerkrachten die ik begeleid waren snel 'om' toen ze hoorden dat ik ook nog 'gewoon' voor de klas sta en daarnaast kinderen met leer- en gedragsproblematiek begeleid. Het maakte dat zij het gevoel hebben dat ik ze begrijp. Hopelijk kunnen we dat gevoel vasthouden en kunnen we de gestelde doelen met elkaar behalen! 

Verder zit ik volop met mijn neus in Algemene voorwaarden en privacy statements. Ingewikkelde materie waar je bijna een opleiding voor zou moeten volgen om het te begrijpen. Het kriebelt nog steeds om weer iets te gaan doen qua cursus/workshop/opleiding maar ik zou op dit moment niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen. Maar zeg nooit nooit! 

En naast al deze activiteiten ben ik alweer in onderhandeling voor de periode na de zomervakantie. Volgende week staan daar weer gesprekken voor gepland. Kortom, het is lekker druk dus! En ik doe het daar goed op ;)

Deze week is het een korte werkweek. Donderdag staat er een familiefietsdag op de planning. Even heerlijk ontspannen en niet direct met werk bezig zijn. Vrijdag zal ik geen kinderen of leerkrachten om me heen hebben maar ik heb deze dag echt nodig om alles bij te werken en voor te bereiden. En misschien kan ik dan even gaan wandelen i.p.v. hollen. We gaan het meemaken! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.