Tja...

Gepubliceerd op 11 mei 2019 om 17:32

Tja, het ging allemaal té goed. Op werkgebied had ik een vliegende start en dat is nog steeds zo! Het ziet er tot aan de zomervakantie goed uit met hier en daar nog wat ruimte om activiteiten te kunnen ondernemen. Ook zijn er al aanvragen voor na de zomervakantie en zitten er nog interessante dingen in de pijplijn. Dit had ik nooit durven dromen! En ik ga ervoor om het zo te houden dan wel verder uit te breiden.  
Dan is het eerste jaar van ons huwelijk ook alweer voorbij; de tijd is echt omgevlogen. Samen hebben we veel leuke dingen gedaan en ook hier maak ik me dan ook verder geen zorgen over.
Maar dan het sporten en het gestelde doel. Ook daar ging het ontzettend lekker mee! Het trainen ging vrij gemakkelijk en ik had volop energie. Ik hoefde me geen zorgen te maken of ik de halve marathon van Leiden op 19 mei wel zou halen. Tot anderhalve week geleden. Een behoorlijke pijn bij het lopen in de heup. Een paar dagen rustig aan doen zou wel helpen dacht ik. Maar helaas! Inmiddels heb ik twee behandelingen van de osteopaat ondergaan en mag ik tot aan de loop niet hardlopen (gelukkig wel fietsen en zwemmen). Dat viel even tegen en ik ben erg bang dat het 19 mei ook tegen gaat vallen. Maar ik heb het doel gesteld en ga er dan ook voor. Meerdere mensen hebben tegen me gezegd dat het wellicht verstandiger is om niet te starten maar wie niet waagt, die niet wint toch? Ik heb wel mijn doel om de halve marathon onder de twee uur te lopen iets aangepast naar 'finishen is winnen'. Volgende week zal ik hopelijk kunnen melden dat ik de finish bereikt heb. Want doelen stel je om ze ook te bereiken al zeg ik het zelf. 

Nu eerst genieten van het weekend en de uitdagende week die komen gaat! 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.