Het onderwijs is een feestje!

Gepubliceerd op 16 april 2019 om 17:18

Wat is het toch een feestje om in het onderwijs te werken. En bij een feestje horen cadeautjes! Vandaag kreeg ik van de stichting waar ik een tijdelijke opdracht uitvoer een mooie vaas met narcissen. Om blij van te worden! Zeker omdat dit juist niet verwacht was. Voor deze opdracht heb ik enkele weken een groep 6 op de maandag en de dinsdag. Gisteren vond ik het tijd om weer eens het complimentenspel te spelen en natuurlijk doe ik als leerkracht altijd mee. Hoe fijn is het om positieve feedback te krijgen van de kinderen? Maar nog fijner zijn de reacties die de kinderen geven als ze hun eigen 'cadeautje'  uitpakken. Dit is een vel papier waarop elke leerling een compliment heeft geschreven. Vandaag begonnen sommige kinderen er nog weer over te vertellen. Het had indruk gemaakt. Dat maakt mij een erg blije leerkracht! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.