Dit wil ik toch even met jullie delen!

Gepubliceerd op 4 april 2019 om 17:04

Al enkele weken rijd ik rond in een voor mij nieuwe auto! Mijn vorige auto was wel toe aan vervanging, ondanks dat hij nog maar weinig kilometers had gereden (77000km). Maar hij had inmiddels wel de leeftijd van 17 jaar bereikt. Van mijn vriendinnen had ik voor op mijn nieuwe auto het logo van de Onderwijssupporter gekregen. Echter paste deze niet heel goed en moest ik even puzzelen waar ik deze nou het beste kon plakken zodat ik hem niet zou gaan verliezen. Maar het weer was de afgelopen periode niet fantastisch en ook was mijn auto niet heel schoon. Maar vandaag liet het weer toe en ook kon ik tussen de afspraken door een rondje door de wasstraat gaan. Zie hier het resultaat!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.