Stand van zaken

Gepubliceerd op 31 maart 2019 om 18:10

Het is nu zondag aan het eind van de middag. Hans is zowel Ajax als Formule 1 aan het kijken wat mij de gelegenheid gaf om toch even achter de computer te kruipen. Afgelopen dagen heb ik veel de vraag gekregen hoe de stand van zaken is omtrent de Onderwijssupporter. De eerste maand als fulltime ZZP'er zit erop en ik heb dan ook de balans kunnen opmaken. En dat viel niet tegen, zeker niet voor een eerste maand! Op de maandag en dinsdag heb ik een vaste opdracht tot aan het einde van het schooljaar. Het is heel fijn om iets van vastigheid te hebben en het is ook weer heel fijn om voor de klas te staan. Weer even doen waar ik goed in ben en om te horen waar de leerkrachten en leerlingen mee bezig zijn (heb ik ook weer nodig voor mijn volgende plannen). Op woensdag en donderdag doe ik ambulante begeleiding. Dit begon met één leerling en inmiddels heb ik er drie. Ik vind dit ontzettend boeiend om te doen en het zou tof zijn als daar nog meer bij gaat komen. Daarbij heb ik nog wat uurtjes op een Islamitische school doorgebracht. Ook daar heb ik weer nieuwe indrukken en inspiratie opgedaan. Op de vrijdag had ik al vanaf januari een klas op een vernieuwende school. Afgelopen vrijdag was de laatste keer dat ik daar heen ging. Leuke cadeautjes, fijne woorden en een hoop nieuwe kennis heb ik mee terug kunnen nemen. Tussen alle activiteiten door heb ik nog interessante gesprekken gevoerd waar wellicht binnenkort al wat uit gaat komen of wat nog meer tijd behoeft. Gesprekken over verschillende werkzaamheden, zeer interessant!
Ik kijk dus terug op een goede eerste maand. Een maand waarin ik weer veel geleerd heb, in wat ik kan en wat ik wil. Ik ben tot nu toe ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt. Wel blijft het spannend. Het is namelijk heel fijn om afwisselend werk te hebben, maar nu er weer iets is afgelopen, wil je toch wel weer iets anders ervoor in de plaats terug hebben. Iedereen zegt tegen me dat dat nu eenmaal even tijd kost. Ook al heb ik die tijd, toch wil ik sneller. Maar daar leren we dan weer van. En het geeft ook wel even de tijd om van het heerlijke voorjaarszonnetje te genieten! 
Op naar een goede maand april! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.