Weer tijd!

Gepubliceerd op 11 maart 2019 om 20:00

Het is wel weer tijd voor een nieuwe blog al zeg ik het zelf. Maar afgelopen tijd heb ik het gewoon druk gehad. Dit had ik totaal niet verwacht dus daarom leek het misschien nog wel drukker! Naast dat ik verschillende zaken nog moest regelen voor het fulltime zelfstandige zijn, had ik ook al verschillende opdrachten. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat de maand maart zo goed als vol zit! Alleen op de woensdag en donderdag heb ik naast de ambulante begeleiding nog wat uurtjes over maar tot nu toe heb ik die steeds gebruikt om afspraken in te plannen. Erg leuk en leerzaam! Maar ook ben ik bezig met de opdrachten voor na deze periode, al blijft de opdracht op de maandag en dinsdag tot de zomervakantie staan. Ik heb veel gezaaid en hoop daar later weer van te kunnen oogsten. Het is ontzettend tof om met verschillende organisaties in gesprek te zijn en te horen wat er zoal speelt in het onderwijs en waar ik van dienst kan zijn!

Meestal werkte ik ook vaak nog in het weekend aan de Onderwijssupporter. Maar ik had van een ZZP-collega de tip gekregen dat het ook erg belangrijk is om zo af en toe de laptop uit te zetten en met andere dingen bezig te zijn. Dit heb ik dan ook van het weekend gedaan. Want inderdaad, je kan als zelfstandige altijd aan het werk blijven! Het verschil is alleen dat je het echt voor jezelf doet en dat motiveert ontzettend. Het voelt helemaal niet als werken. Ik zit dan ook weer op deze maandagavond als een blij ei achter de laptop in mijn fris opgeruimde kantoortje. Inmiddels zijn we bezig geweest met het uitzoeken van dakkapellen want Hans wil eigenlijk ook wel zo'n mooi kantoor om in te werken :) 

Tijdens het bekijken van de agenda voor deze week werd ik me wel weer bewust van de risico's van het ondernemen. Aankomende vrijdag gaat het onderwijs staken waardoor ik er wel vanuit kan gaan dat ik niet aan het werk kan/hoef. Jammer! Maar waarschijnlijk vind ik wel weer om deze dag nuttig aan te besteden. Dat heet 'ondernemen' toch? 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.