1 maart 2019

Gepubliceerd op 1 maart 2019 om 18:21

Vandaag is het 1 maart en dat betekent dat ik volledig zelfstandig ben! En dat wilde mijn man niet zomaar voorbij laten gaan. Bij thuiskomst lagen er verschillende pakjes klaar waardoor ik nu helemaal niet meer om de Onderwijssupporter heen kan! Ontzettend leuk! En het maakt dat ik nog meer zin en motivatie heb. Daar komt ook nog bij dat ik deze week alleen maar maandag in mijn opgeruimde kantoor heb gewerkt. De andere dagen ben ik flink actief geweest in het onderwijs en heb ik nog verschillende gesprekken gevoerd. Het resultaat is dat ik al veel activiteiten gepland heb staan voor de aankomende periode. Een goed begin al zeg ik het zelf! 

Hopelijk laat het weer het dit weekend toe om de sticker op de kentekenplaat te plakken. Toch een beetje reclame maken onderweg :) 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.