Laatste dag

Gepubliceerd op 22 februari 2019 om 12:17

Officieel treed ik pas 1 maart uit dienst bij de LOI maar wegens nog wat vakantiedagen was gisteren mijn laatste werkdag. De hele dag heb ik leuke berichtjes ontvangen, mensen gesproken en geknuffeld en mijn werk kunnen afgerond. Aan het eind van de dag had ik een fijn gesprek met de HR-medewerkster en kon de afscheidsborrel beginnen. Ik ben goed verwend met een getuigschrift, prachtige cadeaus en mooie bossen bloemen. Maar het mooiste cadeau was toch wel het boekje waar mijn collega's allemaal iets in hadden geschreven. Het deed me goed om alles te lezen en het zorgde ervoor dat ik met nog meer plezier terug kijk op het afgelopen anderhalf jaar dat ik bij dit bedrijf werkzaam ben geweest. Ik wil dan ook nog via deze blog nogmaals mijn collega's bedanken!
Nu op naar het nieuwe avontuur! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.