Daar gaan we!

Gepubliceerd op 20 januari 2019 om 18:13

Het is wel weer tijd voor een blog al zeg ik het zelf. Afgelopen weken heb ik het druk gehad. Druk met het wikken en wegen van een bepaalde keuze en ik heb de knoop door gehakt: vanaf 1 maart 2019 ga ik me fulltime richten op de Onderwijssupporter! In het afgelopen anderhalf jaar heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik er achter gekomen dat mijn hart echt ligt in het primair onderwijs. Ik zie hierin volop kansen en mogelijkheden en wil me daar dan ook helemaal voor gaan inzetten. Ik wil het onderwijs echt gaan supporten en denk dat ik daar nu helemaal klaar voor ben! Ik wil de LOI ontzettend bedanken voor de leerzame tijd en zal het geleerde zeker meenemen in de praktijk! 

Daarnaast ben ik bezig met een gave opdracht op de vrijdag op een vernieuwende school in Wormer. Zeer interessant! Ik ben blij dat ik hier een kijkje mag nemen om ook hier bekend mee te raken. Gelukkig heb ik nog een aantal weken te gaan op deze school waar ik dan ook zeer naar uit kijk. 

Aankomende weken ga ik aan het werk om mijn overdracht bij de LOI goed te volbrengen zodat de opleidingen waar ik mee bezig ben geweest een goed vervolg kunnen krijgen. Het was fantastisch om mee te werken aan deze opleidingen en ik hoop dat ik vele studenten blij heb gemaakt. Verder heb ik gesprekken gepland staan en hoop ik dat de kansen die ik daarin zie een vervolg kunnen krijgen. De website ga ik 'echt' in de lucht brengen waardoor ik nog beter vindbaar ben. En zo zijn er nog vele activiteiten waar ik mee aan de slag ga om als Onderwijssupporter mijn dagen te gaan vullen. Ik heb er zin in!

Wordt vervolgd! 

Wil je meer informatie? Laat het me weten!

 

Vernieuwende school Wormer

Reactie plaatsen

Reacties

Tamara
5 jaar geleden

Hoi El!
Wat super leuk om je bloggen te lezen. En wat een uitdaging ga je aan!
Heel veel succes!
Groetjes,
Tamara

Wendy
5 jaar geleden

Geweldig dat je je hart (opnieuw) kunt volgen!