Het jaar voorbij

Gepubliceerd op 30 december 2018 om 10:40

Zo aan het eind van het jaar is het een mooi moment om even terug te kijken naar het afgelopen jaar. En het jaar 2018 is echt omgevlogen! Op verschillende social media zie ik dat ik niet de enige ben die even terugblikt. Leuk om verschillende verhalen te lezen maar ook fijn om zelf op het jaar terug te kijken.

We zijn het jaar begonnen met een heerlijke wintersportvakantie. Fijn om een week in de buitenlucht aan het sporten te zijn en weer helemaal op te kunnen laden! Het werk bij de LOI ging in deze periode gewoon door waarbij ik mij ben gaan focussen op de MBO-opleidingen en de cursussen. Op de vrijdagen werkte ik in de invalpool om zo contact te blijven houden met het Primair Onderwijs. Verschillende scholen in de Duin- en Bollenstreek heb ik bezocht. Het waren zeer leuke en leerzame ervaringen!
In mei hebben we een fantastische huwelijksdag gehad om daarna een heerlijke week met de buscamper van mijn schoonouders door België te toeren. Deze week hebben we afgesloten met de tourrit Luik-Bastenaken-Luik. Altijd een prachtige, uitdagende fietstocht!
In de zomermaanden hebben we volop genoten van het prachtige weer hier in Nederland en stond er nog een kwart triatlon in de agenda waar ik als derde dame het podium op mocht klimmen. De trainingen gingen door om zo ook in september de Dam tot Dam te kunnen volbrengen.
In deze maanden merkte ik dat het starten van een eigen bedrijf steeds meer begon te kriebelen. Iets opzetten wat van mijzelf is waarbij ik ook nog mijn passie voor het onderwijs in kwijt kan is het doel. En zo kwam het dat ik in september naar de Kamer van Koophandel ging om Ellie Berbée - Onderwijssupporter in te laten schrijven. Voor alsnog voor één dag in de week, naast de leerzame werkzaamheden bij de LOI. Een droom die werkelijkheid werd en waar ik nu al flink energie uit haal. De eerste opdrachten heb ik al voltooid en ik zie volop kansen liggen in de toekomst. Zo staat er al een interessante opdracht in de agenda genoteerd!
De maand november stond in het teken van onze huwelijksreis. We hebben er even op moeten wachten maar het was absoluut de moeite waard! Wat hebben we genoten van het prachtige Nieuw-Zeeland. 
En inmiddels is het alweer december. Na de vakantie was het wel weer wennen. Wennen aan de korte dagen hier in Nederland en het duurde even voor ik weer helemaal in het ritme zat. Maar ik ben weer gemotiveerd en ik kijk uit naar het nieuwe jaar. Een nieuw jaar met vast weer vele kansen en mogelijkheden. Nieuwe doelen zijn gesteld, zowel op werkgebied als op sportgebied. Ik heb er zin in!

Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een succesvol 2019!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.