Opgeladen

Gepubliceerd op 30 november 2018 om 08:48

Nu ik dit schrijf, zit ik nog wat duf achter de computer. Ook niet zo gek want nog geen drie dagen geleden zaten we nog in Nieuw-Zeeland. Drie vluchten en 12 uur tijdsverschil en dan ben je weer thuis met toch wel een jetlag.

Weer thuis, jammer! Want we hebben zo'n gave reis gemaakt! Echt een huwelijksreis om nooit te vergeten! Maar ook is het weer fijn om iedereen weer te zien en het gewone ritme op te pakken. Weer aan de slag te gaan met de uitdagingen waar ik mee ben begonnen voordat we er even een maandje tussenuit zijn gegaan. 

Het was heerlijk om er echt even helemaal uit te zijn en niet met van alles en het werk bezig te zijn (heel af en toe dan). Dat kon ook want hoe ontwikkeld het land ook is, nog niet overal is een goede WiFi-verbinding beschikbaar! Vier weken lang hebben we samen rondgescheurd door de prachtigste natuurlandschappen die er ter wereld zijn. En wel met een knalrode Toyota genaamd Ernie! 4587 km stond er op de teller toen we hem moesten inleveren!  We zijn van diepe dalen tot hoge pieken gegaan. Van liggen aan het strand tot sneeuwballen gooien. Van springende dolfijnen tot waggelende pinguïns. Van sloffen van schapenwol tot rugbyshirts. Van helikopter naar jetboat en raften. Van Maori-cultuur tot de gekke Kiwi-vogel. En zo kan ik nog wel even door gaan. Ter illustratie heb ik een paar foto's toegevoegd aan deze blog! 

Aankomende maandag ga ik weer met volle energie starten bij de LOI. Stiekem heb ik al even de mailbox doorgekeken! Ook ga ik weer aan de slag met de Onderwijssupporter. Ik heb veel zin om deze uitdaging verder vorm te gaan geven. Dus als je op zoek bent naar een flexleerkracht, coach of trainer, bel voor informatie! Ik ben weer beschikbaar :) 

Maar nu eerst nog even een rijm in elkaar zetten voor de Sinterklaasviering met de familie..! 

 

 

Mount Cook
Lake Tekapo
Hokitika
Abel Tasman National Park
Tongario crossing
Pinguins in de Doubtful Sound
Cape Kidnappers
Getsjervlucht Franz Josef Glacier
Westcoast
Tongario crossing
Raften op de rivier die Buller
Rob Roys Peak - Wanaka

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.