Van alles en nog wat!

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 20:01

Ik schrijf vandaag een redelijk korte blog. Waarom? Omdat ik met van alles en nog wat bezig ben! Maar ik heb wel wat te vertellen.
Zo had ik vandaag weer een echte beginnersactie! Vorige week ben ik bezig geweest met de factuur omdat ik de eerste klus geklaard was. Natuurlijk heb ik alles wel 100x gecontroleerd en laten controleren maar toch... miste het IBAN-nummer! Toch wel een essentieel onderdeel van een factuur! Gelukkig reageerde de desbetreffende administrateur vriendelijk!

Ik vraag me dan wel gelijk af hoe zoiets nu toch weer kan gebeuren. Zoals ik al aangaf, ben ik met van alles en nog wat bezig: Er hebben een paar leuke gesprekken plaats gevonden waar ik hopelijk wat zaadjes heb gezaaid. Deze gesprekken inspireren me wat ervoor zorgt dat er van alles door mijn hoofd gaat waar ik wat mee wil gaan doen. Dat moet ik maar eens gaan ordenen! Maar ook de belastingaangifte moest gebeuren, administratie moet worden bijgewerkt en er staat voor vrijdag weer een invalopdracht op me te wachten! Word ik er moe van? Nee, juist alleen maar enthousiaster! 
Ook de werkzaamheden bij de LOI gaan gewoon door. Ik werk daar alweer een jaar, maar er zijn nog steeds uitzonderingen op uitzonderingen dus geheel op de automatische piloot gaat het niet. Motiverend en uitdagend? Zeker! 

Daarnaast ben ik met het leukste aller tijden bezig: het voorbereiden van onze reis naar Nieuw-Zeeland. Want we zijn al aan het aftellen! Huurcamper, internationale rijbewijzen, bootovertocht, een globale route uitstippelen en ga zo maar door, zijn dingen waar ik lekker mee bezig ben in de tijd die nog over is (gelukkig hebben we straks zo'n 25 uur reistijd dus kunnen we dan ook nog de Lonely Planet lezen). En daarnaast volg ik de trainingen vanuit de triatlonvereniging en staat er nog een trainersvergadering gepland waar ik bij moet zijn. De de racefietsen zijn weer gepoetst naar zolder gebracht maar de mountainbikes staan weer in de schuur om te gaan gebruiken. De schaatsen blijven wel nog in even in het vet. Die moeten wachten tot na onze reis! 

Nu eerst maar eens alles ordenen, inplannen en keuzes maken waar ik me aankomende weken op ga richten! 
Ik heb er zin in!


Reactie plaatsen

Reacties

Wendy Zwart
5 jaar geleden

100% Ellie!!
Fantastisch!